Vercalo Plus M DN25 - duplex waterontharders

Het Vercalo Plus M DN25 Duplex gamma bevat duobloc waterontharders voor tal van toepassingen waar 24/24 zacht water gewenst is zoals HoReCa toepassingen, laboratoria, grootkeukens, industriële toepassingen,...

De ruime selectie aan harsinhouden laat toe om voor elke toepassing de ideale waterontharder te dimensioneren.

Elke waterontharder kan bovendien worden uitgerust met verschillende opties waardoor de toestellen op maat van elke klant / toepassing kunnen worden aangeleverd.

Voordelen

Duplex

Bij verzadiging van één van de harstanks schakelt het systeem automatisch over naar de andere tank. Op deze manier wordt er continue en zonder onderbreking zacht water geleverd.

Volumegestuurde regeneratie

De regeneratie wordt geïnitieerd op basis van het effectieve waterverbruik.

Bacteriologische spoeling (days override) = tijdsvoorrang

Wanneer het waterverbruik te laag is om een regelmatige spoeling te initiëren, zal het toestel periodiek regenereren en zo bacterievorming voorkomen.

Onderhoudsalarm

Het toestel informeert de klant zelf wanneer een onderhoud nodig is (dit kan zowel door een visuele melding op het scherm als door een auditief alarm).

Optionele desinfectie & zoutalarm

Tijdens elke regeneratie wordt het harsbed extra gedesinfecteerd via de ingebouwde chlorinatiecel. De chlorinatiecel meet de effectieve pekelconcentratie en verstuurt een alarm wanneer het zoutvat leeg is.

Optionele koppeling gebouwbeheersysteem

Toestel kan via ingebouwde relais verbonden worden met bv. het gebouwbeheersysteem