Dankzij zijn compacte voetafdruk (28 x 51cm) kan het IQsoft gamma overal geïnstalleerd worden. De zoutherinneringsfunctie zorgt ervoor dat u zich nooit zorgen hoeft te maken over een lege zoutbak en dankzij ConnectMySoftener krijgt u zelfs de nodige meldingen op uw smartphone. Nog nooit was een goede werking van uw waterontharder zo gegarandeerd!

Voordelen

Volumegestuurde regeneratie met variabele bezouting

De regeneratie wordt geïnitieerd op basis van het effectieve waterverbruik. Bij elke regeneratie wordt de bezouting opnieuw berekend en variabel aangepast aan de werkelijke nood van het toestel. Deze techniek levert een zoutbesparing op tot 60%.

Bacteriologische spoeling

Wanneer het waterverbruik te laag is om een regelmatige spoeling te initiëren, zal het toestel periodiek regenereren en zo eventuele bacterievorming voorkomen.

ConnectMySoftener

Dankzij de ingebouwde Wifi module volgt u uw waterontharder van overal op. Het toestel informeert u proactief wanneer het zout moeten worden bijgevuld of wanneer er onderhoud vereist is. Met de ConnectMySoftener app kan u uw waterverbruik opvolgen en zelfs vanop afstand de waterontharder laten regenereren.

Droge zoutbak

Dankzij de variabele bezouting wordt de zoutbak pas gevuld net voor de regeneratie. Hierdoor staat er geen water in de zoutbak tijdens de serviceperiode en kan het zout niet samenkoeken. Het periodiek reinigen van de zoutbak of loskloppen van vastgekoekt zout behoren voorgoed tot het verleden!

Technische specificaties

Omschrijving Afmetingen (BxDxH) Zoutvoorraad Maximaal debiet Aantal personen
IQsoft Eco 12 L 280 x 507 x 497 mm 17 kg 20 l/min 1 - 3
IQsoft Eco 18 L 280 x 507 x 497 mm 25 kg 30 l/min 3 - 5
IQsoft Eco 26 L 280 x 507 x 497 mm 35 kg 43 l/min >5